FAQ

 
 
UrbanLifestyle.jpg

OVER ICONIX ENERGY DRINK

Begin bij het begin: wat is ICONIX energy drink?

ICONIX is een energy drink met 40% minder suiker dan andere energy drinks. We winnen cafeïne uit natuurlijke bronnen en voegen ook nog eens een cocktail van vitamines en krachtige ingrediënten als Guaraná-extract, Gingko Biloba-extract en groene thee-extract toe. Van ICONIX krijg je energie zonder de welbekende suikerdip, maar het zorgt ook voor meer focus. Zodat er niets tussen jou en je doel in staat.

Wat is jullie missie?

Daar kunnen we kort en krachtig over zijn: ervoor zorgen dat jij je doelen behaalt op een efficiënte en slimme manier. De natuurlijke ingrediënten in ICONIX helpen je focussen op wat belangrijk is.

Waarom zou ik kiezen voor ICONIX in plaats van andere energy drinks?

ICONIX is een energiedrank. Dat ontkennen we zeker niet. Maar ICONIX is een beter alternatief in vergelijking met andere energy drinks. ICONIX geeft je energie en focus zonder chemische ingrediënten en vele suikers maar mét essentiële vitamines. En daarnaast smaakt het goed.

Wat betekent die grote X?

De X in ons logo staat voor jouw doel. Of het nu gaat om een personal record op het sportveld, het halen van een tentamen of het afmaken van een groot project op je werk, het middelste punt van de X is waar het allemaal gebeurt. Het focuspunt.

Waar kan ik ICONIX kopen?

ICONIX ligt vanaf maart 2019 in de schappen bij Albert Heijn en Shell en de digitale schappen van www.ajaxshop.nl. Dit gaan we snel uitbreiden.

 

INGREDIËNTEN

Hoe wordt ICONIX gezoet?

Wat níet in ICONIX zit, is net zo belangrijk als wat er wel in zit. Misschien zelfs belangrijker. ICONIX bevat namelijk 40% minder suiker dan vele andere energy drinks. We winnen suiker uit de suikerbiet en maïs en zoeten bij met zoetstof van de Stevia plant. Er zit slechts 5.6 gram suiker in 100 ml. ICONIX. Dit is de ideale koolhydraatoplossing voor sporters. Kortom: voldoende suiker om je een goede energieboost met langdurig effect te geven, zonder de welbekende afterdip.

Natuurlijke cafeïne, wat is dat precies?

Het is algemeen bekend dat cafeïne zorgt voor extra energie. Het is dan ook een essentieel ingrediënt in energy drink. Maar waar onze concurrenten voor chemische cafeïne kiezen, gaan wij voor de natuurlijke variant, gewonnen uit koffie en Guaraná. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit nootachtige zaadje zorgt voor meer energie en focus. Een blikje ICONIX (250 ml.) bestaat uit ongeveer 75 mg. cafeïne. Om je een beter beeld te geven: dat staat gelijk aan één kop koffie.

Welke vitamines zitten er in ICONIX?

In ICONIX zit een unieke vitaminemix van vitamine B2, B5, B12 en C. De B-vitamines dragen bij aan beter concentratievermogen en optimale mentale prestaties als focus en alertheid. Vitamine C ondersteunt je immuunsysteem. In een blikje ICONIX zit ongeveer 15% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Wat er níet in zit, is vitamine B6. Vitamine B6 kan bij overdosis schadelijk zijn voor je lichaam.

Welke ingrediënten zorgen voor meer focus?

De samenstelling van drie krachtige, natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat niets nog tussen jou en je doel komt: Guaraná-extract, Gingko Biloba-extract en groene thee-extract. Ze zijn de brandstof van focus. Op deze pagina vertellen we je er meer over.

Hoe smaakt ICONIX?

Het is best lastig om smaak op papier uit te leggen, of in dit geval op een digitaal scherm. Maar we doen toch een poging. ICONIX heeft het bekende ‘energy drink smaakje’ - we denken dat je je daar wel iets bij voor kunt stellen – maar het is minder zoet en lekker fris door het gebruik van onder andere groene thee-extract. Op dit moment is er één smaak ICONIX, maar we zijn zeker van plan om uit te breiden.

Zitten er gluten in Iconix?

Nee, Iconix Energy Drink bevat geen gluten

Is Iconix geschikt voor veganisten?

Ja, Iconix Energy drink is geschikt voor veganisten

Ik heb een allergie. Kan ik dan wel Iconix drinken?

Iconix Energy drink bevat geen gluten, noten, koemelk en/of eieren.

 

AJAX

Waarom zijn jullie een samenwerking aangegaan met Ajax?

Ten eerste omdat het de mooiste voetbalclub van Nederland is. Daarnaast past onze boodschap, focused energy, goed bij de missie van Ajax, het creëren van toekomstige iconen. Dit komt samen in ons gezamenlijke motto: ‘Focus first, Legend later’.

 

SAMENWERKEN

Wij zijn geen wereldberoemd voetbalelftal, maar willen wel graag samenwerken. Kan dat?

Jazeker. Kijk hier even hoe je contact met ons kunt opnemen.

Instagram Facebook Twitter Youtube